+31 6 81 12 99 92 info@hanslogistiek.nl

Over ons

  • Korte levertijd 100% 100%

Korte levertijd

Door onze grote aanbod aan diverse transportmiddelen en personeel zijn wij in staat om direct in te springen op uw wensen. Vanuit onze locatie in Den Haag kunnen wij heel Nederland bereikten. Uw pakket wordt binnen 12 uur geleverd. In de meeste gevallen worden uw pakketten nog dezelfde dag geleverd.

  • Maatwerk 100% 100%

Maatwerk

Elk pakket vraag om specifieke transportmiddel.  De snelheid, de afmeting, afstand, gewicht etc. bepalen welke vorm van transport uw pakket nodig heeft. Denk aan kleine pakketten, deze kunnen met een bestelbus worden geleverd. Grotere pakketten worden met een bakwagen geleverd.

  • Personeel 100% 100%

Personeel

Ons personeel beschikt over alle certificaten en worden getraind om professionaliteit uit te stralen. Ons personeel is uw visitekaartje.

  • Persoonlijk 100% 100%

Persoonlijk

Elk pakket is persoonlijk en daar bij past een persoonlijke transportmiddel bij. Hier kunt denken aan het huren van transportmiddel met en gecertifieerde chauffeur. Onze chauffeur kunnen ook met uw bedrijfskleding uw pakketten afleveren bij de uw klanten. Daarboven is er voor bedrijven de mogelijkheid om onze transportmiddelen te voorzien met uw logo zodat uw meer naamsbekendheid kunt genereren.

Neem gerust contact op om te overleggen over de mogelijkheden of om te horen hoe we het transport organiseren in uw branche.