+31 6 81 12 99 92 info@hanslogistiek.nl

Persoonlijke logistieke dienstverlening

Uw logistiek uitbesteed aan specialisten én volledig uitgevoerd in uw eigen huisstijl en procedures.

Vergroot uw naamsbekendheid met onze diensten
Wij zorgen dat uw klanten uw herkennen met speciaal beletterde auto’s en chauffeurs in bedrijfskleding. Maar wilt u toch uw logistieke (deel)proces overlaten aan specialisten? Met onze diensten en logistieke dienstverlening vervullen wij uw behoefte.

Maatwerk op uw wensen
Bij persoonlijke transport leveren wij 100% maatwerk. Dat betekent dat u, maar vooral uw klant uw bedrijfslogo herkennen. Zowel onze auto’s als medewerkers presenteren zich in de huisstijl van uw organisatie. Onze medewerkers worden getraind in de (veiligheids-) procedures en voorschriften, die ze volgens u moeten volgen. Wij hebben hier inmiddels veel ervaring mee en weten dat u er voor 100% op moet kunnen vertrouwen dat onze medewerkers de regels naleven.

Door onze kennis en ervaring, specifiek binnen de sector, verhuizen wij al uw kostbare pakketten zonder enig probleem, zowel binnen uw organisatie. Dit doen wij in nauw overleg met u zodat dit precies pas in uw schema en de dagelijkse processen niet onnodig verstoort.

 Wij letten ook specifiek op de privacy van de gegevens, uw dossiers en eventuele andere gegevensdragers en bronnen worden met de meest groot mogelijke voorzichtigheid behandeld en vervoerd.