+31 6 81 12 99 92 info@hanslogistiek.nl

Uw pakketten, Onze transportmiddelen

Uw logistiek uitbesteedt aan specialisten, uitgevoerd in neutrale stijl maar met kennis van úw organisatie.

Uw wens, onze zorg
Wilt u flexibel kunnen inspringen op de wensen van uw klanten, zonder dat het u grote investeringen of ‘stilstaande wagens’ kost? En hoe borgt u de kwaliteit van de chauffeurs als deze niet uit uw eigen organisatie komen? Wij hebben daar een oplossing voor.

 Onze kracht gebundeld met onze ervaring
Bij ons laat u een deelproces van het transport over aan ons, bijvoorbeeld transport voor vaste tijdsblokken per week. Wij maken structurele afspraken met elkaar; uw orders en tijdsblokken worden opgenomen in ons plansysteem. Wij rijden in neutrale auto’s en onze chauffeurs doen hun werkzaamheden in onze bedrijfskleding, én wij zorgen ervoor dat de chauffeur volledig op de hoogte zijn van uw procedures.

Snel transport
Spoedleveringen: directe leveringen door heel Nederland. Door onze landelijke aanwezigheid is er altijd een chauffeur in de buurt die u kan helpen bij drukte en spoed. Wij halen uw spoedlevering op het gewenste tijdstip op en rijden direct door naar het adres van uw klant. Vanaf het eerste contact over de spoedlevering tot aan het moment van aflevering volgen wij de zending. Tot slot nemen wij altijd even contact op om de aflevering te bevestigen