+31 6 81 12 99 92 info@hanslogistiek.nl

Verhuizen? Wij helpen u graag

Met ons verhuist u zonder zorgen!

Dankzij jarenlange ervaring weten wij dat er bij een verhuizing veel meer komt kijken dan het inpakken, verplaatsen en uitpakken van spullen. Zaken waar u misschien wel geen tijd of zin in heeft.  Onze verhuizers beschikken over alle noodzakelijke materialen om u te verhuizen en onze specialisten denken graag met u mee!

Kosten verhuizen
De kosten van een verhuizing zijn afhankelijk van een aantal factoren. Indien u wilt helpen met de verhuizing kan dit al aanzienlijk schelen in de prijs. Het aantal kilometers en het benodigde aantal verhuizers bepalen grotendeels de prijs. Wij hebben dezelfde betrouwbaarheid en deskundigheid als een erkende verhuizer, alleen een stuk goedkoper! Wij voorzien u graag van een offerte voor uw verhuizing.

Naast verhuizen kunt u bij ons ook terecht voor een bedrijfsverhuizing of speciaal transport van onder andere meubels, uw piano, kunst of een wasmachine. Wij werken niet met dure vertegenwoordigers maar zijn efficiënt ingericht om u de beste prijs voor uw verhuizing te garanderen. Verhuizen is bij ons al mogelijk binnen 24 uur! Lees de ervaringen van onze klanten of vraag ons naar de mogelijkheden.